Svetski omladinski talas učestvuje u Ulici susreta!

cV-ktkqTURBXy9iZjVmYTRjODUwMDlmZDRiZmJjYTNmNTZiNzQ1NzhiOC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Svetski omladinski talas će, na poziv organizatora, opštine Stari grad, i ove godine biti deo manifestacije “Jevremova – ulica susreta”!

Duž Ulice Gospodar Jevremova Starograđanima i posetiocima “prolećnog karnevala” predstaviće se brojna udruženja građana, institucije, ustanove, vrtići, škole, kao i kulturno-umetnička društva.

Program devete po redu manifestacije opštine Stari grad počeće u 12 časova, a isti će, pored više od 160 izlagača, činiti i defile oldtajmera, nastup Big benda, dečji karneval starogradskih vrtića, koncerti školskih bendova i mnoge druge aktivnosti.

Šta smo mi pripremili?

Na našem štandu, ispred Jevremove broj 53, u periodu između 12 i 14 časova, očekuje vas upoznavanje sa značajem volonterizma iz naše perspektive, kao i sa radionicama koje organizujemo u okviru našeg najvećeg projekta, Međunarodne studentske nedelje u Beogradu. Ekologija, tradicionalni zanati, kreativno pisanje, samo su neke od tema aktivnosti koje smo spremili za vas!

Za ljubitelje geografije i drugih kultura, pripremili smo različite igre u kojima ćete moći da pokažete svoje znanje, ali i naučite mnogo toga novog.

Svi posetioci moći će da učestvuju i u nagradnoj igri o kojoj ćete više saznati u nedelju kada svratite do našeg štanda.

Vidimo se 9. aprila! :)

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *