Poziv za mlade pripadnike osetljivih grupa

inclusion news SAJT VEĆA

Međunarodna  studentska nedelja  u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB) je najveći studentski festival edukativno-zabavnog karaktera u jugoistočnoj Evropi i svake godine ima za cilj da okupi veliki broj mladih iz celog sveta.

Želimo svima podjednako da pružimo priliku da budu deo našeg festivala i razbijemo sve predrasude koje postoje u našem društvu.  Trudimo se da svima obezbedimo iste uslove i damo podjednake šanse, jer je to ono što svi zaslužujemo.

Ovim putem pozivamo i podstičemo sve mlade pripadnike osetljivih grupa koji su iz Srbije, da iskoriste jedinstvenu priliku i postanu deo ISWiB porodice tokom ovih nedelju dana naknadnih prijava.  Verujemo da sami ne možemo postići iste rezultate koje bismo postigli svi zajedno. Pomozite nam da imamo ne dobre, nego fantastične uspehe!

Ove godine ISWiB se održava od 16. do 24. jula, a učesnici će imati priliku da učestvuju u raznim programima kao što su debate, Sajam država, Parada zastava, ali i u radionicama koje predstavljaju ključan element festivala i koje se iz godine u godinu bave popularnim svetskim temama i problemima. Podelite svoje ideje i stavove sa kolegama iz Indonezije, Norveške, Meksika, Litvanije, Rusije, Urugvaja, ali i regiona, u okruženju bez predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje. Stupite u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristite stečeno iskustvo za unapređenje svog okruženja ili pokretanje sopstvenog projekta!

Prijavite se do 28. maja popunjavanjem online formulara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *