Trening “Pravo vreme da se spremiš za ispitni rok”!

Da li ste znali da ukoliko za učenje odvojimo 1 čas dnevno, 7 časova sedmično, odnosno 365 sati u godini, to je dovoljno da u naredne 3 i po godine postanemo stručnjak u oblasti koju smo izabrali da izučavamo?

Svetski omladinski talas i Kancelarija za mlade Stari grad vas pozivaju na trening iz oblasti upravljanja vremenom pod nazivom „Pravo vreme da se spremiš za ispitni rok“ koji će se održati u subotu 9. decembra sa početkom u 12 časova u Omladinskom centru Stari grad, Maršala Birjuzova 58.

Tokom višegodišnjeg rada na lokalnim i međunarodnim projektima, članovi organizacije Svetski omladinski talas imali su priliku da se upoznaju i rade sa velikim brojem mladih profesionalaca. Tokom profesionalnog razvoja, prioritizacija obaveza i usklađivanje fakultetskih i vannastavnih aktivnosti je nešto što su mladi ljudi često isticali kao svakodnevni izazov:

  • Da li ću moći da uskladim sve svoje obaveze?
  • Kako da budem uspešan/na na više polja?
  • Da li ću završiti fakultet u roku?
  • Zašto su vannastavne aktivnosti za mene značajne?
  • Kako isplanirati kratkoročne i dugoročne vremenske ciljeve?

Ovo su samo neka od mnogobrojnih pitanja na koja ćemo odgovoriti  u subotu 9. decembra.

Tokom jednodnevog treninga, potrudićemo se da ukažemo na važne segmente na koje bi trebalo obratiti pažnju u samoj organizaciji kako ličnog, pa tako i budućeg profesionalnog života. Uspešna organizacija vremena može predstavljati težak izazov, ali uz određene metode, praktične primere i teoriju koja će se obrađivati na treningu, učesnice i učesnici će naučiti kako da efikasno rešavaju svaki naredni problem.

Ko se može prijaviti?
Učesnici događaja mogu biti studenti koji do sada nisu pohađali radionice ili treninge sa sličnom temom.

Kako se prijaviti?
CV možete poslati na adresu office@worldyouthwave.org . Rok za prijave je sreda, 6. decembar 2017. godine do kraja dana.

Više o predavačima možete pronaći ovde.
Facebook event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *