U susret Sajmu volonterizma 2018.

Sajam volonterizma 2018.

Povodom Međunarodnog dana volontera, Svetski omladinski talas u sredu 5. decembra već treću godinu zaredom organizuje Sajam volonterizma koji će se održati u Gnezdu na 6. spratu Beograđanke!

Projektom Sajam volonterizma pokušavamo da podržimo sve mlade koji žele da budu aktivni članovi društva. Ovim događajem pomoći ćemo im da se informišu i pronađu pravu priliku za svoje volontersko iskustvo.

Cilj Sajma je da poveže omladinske organizacije i mlade, da im otkrije vrednost i korisnost volonterskih aktivnosti i da ih podstakne da se i sami oprobaju u tome i da svojim angažovanjem i idejama daju lokalnoj zajednici pokretačku energiju koja je potrebna za napredak.

Sajam je jednodnevan i okupiće različite organizacije koje će predstaviti svoje volonterske programe i značajne informacije o volontiranju, a agenda je sledeća:

16h – 18h: Sajamski deo, predstavljanje organizacija.

18h – 20h: Panel diskusija „Volontiranje – iskustvo – karijera”!

Na panel diskusiji će govoriti mladi, sada već uspešni poslovni ljudi o njihovim počecima volontiranja i kako je volontiranje doprinelo njihovim sadašnjim karijerama.

sajam-volonterizma-organizacije-2017
Predstavljanje organizacija, Sajam volonterizma 2017.

Ukoliko želite da nastavite da volontirate ili se tek upoznate sa mogućnostima i prednostima volonterizma u ličnom i profesionalnom razvoju, kroz učenje novih veština, različite izazove, ostvarivanje kontakta i stvaranje nezaboravnih uspomena, očekujemo vas 5. decembra u Gnezdu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *