Alumni – World Youth Wave

Alumni mreža

Nakon skoro dve decenije od osnivanja udruženja i prvog ISWiB-a, organizacioni tim Svetskog omladinskog talasa je u godini 2022/2023. oformio alumni mrežu koju čine nekadašnji članovi udruženja, od 2005/2006. godine pa sve do danas. Alumni mreža će svake godine brojati sve više članova, pridruživanjem onih koji su iz aktivnih prešli u alumne. Svrha naše alumni mreže jeste izgradnja i negovanje SOT i ISWiB zajednice, deljenje uspomena i razmena iskustva i saveta. 

Ukoliko si nekadašnji član Svetskog omladinskog talasa, nisi deo alumni mreže, a želiš da budeš – podstičemo te da nam pišeš na office@worldyouthwave.org!


Alumni večeri

Alumni večeri Svetskog omladinskog talasa predstavljaju ekskluzivne događaje kojim tekući organizacioni tim okuplja članove alumni mreže. Prvo Alumni veče je održano u maju 2023. godine, po osnivanju alumni mreže, okupivši članove SOT porodice iz prethodnih osamnaest generacija. Alumni večeri su divna prilika za prisećanje uspomena, sretanje drugara iz generacije, ali i se i upoznavanje sa tekućim organizacionim timom i napretkom udruženja i projekata.

Galerija naših Alumni večeri

2024

2023

Scroll To Top

KONTAKTIRAJTE NAS!

Beograd, Srbija

Email: office@worldyouthwave.org

Za medijsku saradnju: pr@worldyouthwave.org

Za prosleđivanje prilika za volontiranje na našu mejling listu: volonterske.prilike@worldyouthwave.org

© World Youth Wave. All Rights Reserved.

Scroll to Top