Konkurs Volonter Godine – World Youth Wave

Konkurs za Volontera godine


Svetski omladinski talas je na sedmom izdanju projekta Sajam volonterizma, koji se održao u decembru 2022. godine, prvi put organizovao dodelu nagrade za Volontera godine. Ova inicijativa ima za cilj da prepozna i nagradi pojedince koji su se istakli svojim radom i doprinosom zajednici tokom godine. Volonteri su ključni za realizaciju svakog projekta, jer svojom posvećenošću i trudom doprinose različitim aktivnostima i inicijativama koje obogaćuju zajednicu. Konkurs za Volontera godine će se otvarati pred svako naredno izdanje Sajma volonterizma, koji se redovno održava svakog decembra. Na konkurs se može prijaviti svako ko je tokom tekuće godine imao bilo kakvo volontersko iskustvo i želi da podeli svoja postignuća sa drugima. Time se nastoji motivisati što veći broj mladih ljudi da se uključe u volonterske aktivnosti i doprinesu svojim zajednicama. Ova nagrada ne samo da priznaje individualne doprinose, već i podstiče zajednicu da vrednuje volonterizam kao ključan element društvenog napretka i solidarnosti


Dobitnici priznanja “Volonter godine”

ALEKSA
GAČIĆ


VOLONTER GODINE 2023

Oduvek sam sebe video kao volontera i nisu me ometala tuđa i apatična mišljenja o tome kako "od volontiranja nema ništa". Naprotiv, baš takvi stavovi su me gurali napred i terali da pomeram svoje granice i ispitujem nove oblasti u mom životu, svakodnevno šireći svoje granice iskustva. Planiram da to i nastavim.

ALEKSANDRA PAUNOVIĆ


VOLONTER GODINE 2022

Volontiranje nam daje lepši osećaj, budemo srećniji kada znamo da smo nekom pomogli. Oduvek se borim za to da svi budemo jednaki i da imamo jednaka prava i mogućnosti zbog toga sam i upisala Pravni fakultet Univerziteta u Nišu kako bi na još bolji i kompleksniji način mogla da pomažem drugima.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Beograd, Srbija

Email: office@worldyouthwave.org

Za medijsku saradnju: pr@worldyouthwave.org

Za prosleđivanje prilika za volontiranje na našu mejling listu: volonterske.prilike@worldyouthwave.org

© World Youth Wave. All Rights Reserved.

Scroll to Top